Min helg

Då var helgen över och det är återigen måndag, ledig även idag för att imorgon börja på några extrema dagar. Jobbar 9 dagar i sträck nu framöver och nu har jag varit ledig i 4 dagar så jag vet väl knappt hur man gör på jobbet längre..
Tänkte dra en snabb sammanfattning av helgen, i fredags var det fest, en fest vi planerat ganska länge för våran kära Jenny som är hemma på besök. Vi var först hos mig, sedan blev hon kidnappad och körd till A-torp med en halsduk över ögonen. Dit vi andra hade kommit och även Jennys klasskompisar var där, det blev en succé och kvällen blev lyckad!
I Lördags kollade jag innebandy, lagade mat och umgicks med några härliga tjejer från jobbet. Det slutade med utgång tillsammans med Hanna, vi gick på verandan där jag inte kände mig allt för bekväm, träffade typ 3 personer på kvällen som jag kände... Men hade en riktigt trevlig kväll som avslutades vid 05, då jag la mig i sängen.
Igår blev det skridskopremiär, riktigt roligt måste jag säga. Saknar verkligen hockeyn... Idag blir det en sväng på stan och sedan biboköp som har januari-rea. Efter middagen är det lägenhetsvisning och ikväll är det PH med Lovisa och eventuellt Maja.
Ha en bra dag, puss och kram!
 
 
 
 
 
 
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: