finaaaaaaaaaaaaaal

VI ÄR I FINAAL !!
DET BÄSTA KÄNSLAN PÅ LÄNGE, FYFAAAN SÅ SKÖNT!!!
NU ÄR DET BARA ATT TAGGA MATCH PÅ TISDAG...DOCK BORTA :(
ÅHHHH SÅ GLAD JAG ÄR!!!


Skellefteå klart för final

livet är en stor härlig fest.....

jag hatar att vara sjuk:(
förmodligen ingen skola för mig imorn heller, febern har stigit igen och nu ligger den en bit ovanför 38... men jag måste till skolan för att vi har ju prov på måndag och vi fick veta det i tisdags och då var jag ju hemma så jag fick veta det idag av mika....så det blir en sväng förbi skolan imorn för att hämta böcker, okej det beror på om jag tar mig till skolan, kan ju inte direkt sätta fart och cykla dit :(
mitt fotbollslag har träning idag och jag vill träna, på måndag ska jag träna på 360 och tänkt om jag inte är frisk då.....jadu då kommer jag att hoppa från nått högt..pappa är och köper färsk annanas till mig nusom jag ska sitta och smutta på tsm med popcorn till hockeyn.

jag och olsson kommer vara vakna hela natten, vist maja ;)
så det kommer nog nått inlägg sen inatt/ikväll också..


the best

vaknade av att pappa ringde och väckte mig typ...halv 12!
då sa han vist har du varit ute med hunden, och nyvaken som jag ba nej men jag är påväg ut nu....jag låg alltså i sängen. men jag gick iaf upp och gick ut så hon fick kissa, just nu ligger hon på en filt ute och leker i snön, hon ska snart få komma in.
jag ska kolla om lite lunch tror jag, sen så fick jag veta att jag har prov på måndag och det ser inte ut som jag ska till skolan imorn heller så jag kommer inte kunna ta hem några böcker, lysande :(...

ska se om jag hittar nån film, ta mig lite lunch och sen ska jag vila ett tag, jag så sjukt ont i huvet :(
skiver mer ikv, det är ju hockey ikv så jag är jävligt taggad !!!
btw: mamma är i umeå och får behandling, hon sovde där inatt men nu när hon skulle få medicin så får hon den inte, tycker det var jävligt dåligt av dom så nu sitter hon i en taxi påväg hem från umeå!?!?! jag hoppas ju att vi inte måste betala det för då kommer vi måsta svälta resten av månaden!!