bästa köpter jag har gjort, någonsing!! ♥

fy fan vad dålig jag är på att uppdatera...borde skämmas:(, men nu när skolan har kommit igång borde det bli bättre för då kommer man in i vanliga rutiner igen!
idag så är jag dock hemma från skolan för jag är sjuk...hatar att vara sjuk när det är skola man missar så jäva mke, jag har migrän och feber.
ska sätta på rasmus på luffen nu och vänta på att alva ska komma hem, måste laga middag till henne för pappa ska jobba över idag och mamma är i umeå och är inlagd på sjukhuset för att hon ska få medicin.sen har jag ju fått en ny kompis också, en såndär kompis som bara inte går att fara hemifrån utan!! kan nog vara det bästa köpet jag har gjort, någonsin!!♥

hur kan det vara såhär

vill HAA!! och snart är den min!! :D:D

varför är livet så jävla orättvist?!?!
mitt liv är en bergochdalbana och har varit hela sommaren..
jobbade sista dagen idag och det är både skönt och tråkigt för jag trivdes så bra.
ikväll blir det antingen vänner eller så ska jag bara vara hemma och kurera mig för jag har så jävla ont i huvudet..jobbjobb och åter jobb...sovasova...vara uppe för länge det består mina dagar av numera

började jobba i måndags, det är så himla roligt och det är sååå bra människor som jobbar där!
jag trivs som fisken i vattnet. det är jävligt jobbigt att kliva upp kvart i 6 när man börjar 7 och slutar 16.00....sliten krigare när man kommer hem!!
ikväll blev det en lugn kväll med bubbelpoolen, hårinpackning och ansiktsmask så nu känner jag mig fräsch igen efter allt man går igenom på dagen!

pigg men endå jävligt trött för nu ska jag sooova! ha ett bra slut på sommarlovet för det ska jag försöka även fast jag jobbar!


tack för vofflorna julia, du är så himla underbar! love u:*