hotell♥sjukhuset...stan:D heeeeeem♥

jag har inte haft möjlighet att skriva nånting dom senaste dagarna...har bott i stugan och när jag har varit hemma har jag haft fullt upp med annat så jag har som bara inte kunnit:(

just nu sitter jag iallafall på sjukhuset i umeå och har just tjeckat(stavningen???) ut från hotellet, har sovit som en gud där inatt och frukosten var ju bara HUR good som helst! älskar hotellfrukost!
Mammas behandling är väl klar vid 1 då ska vi kanske dra en sväng förbi stan idag också och se bär det nog av hemmåt, gissar att mamma är trött så att jag får köra med det gillar jag!! :D

när jag kommer hem så ska jag nog till stugan så vi får se när nästa inlägg kommer men ni får vänta och se ;)hahha


denna skönhet ska jag nog umgås med ikväll! ♥♥♥♥♥♥

VILKEN JÄVLA GUL RUBRIK (a)

nu går lasset...mot stugan

idag bär lasset av till stugan, dan innan midsommar flyttar vi alltid ut till stugan över sommaren..det känns både skönt men också jobbigt för det blir långt in till stan :(
har dock inte ens börjat packa men jag är ju hem typ varje dag så att jag får väl ta dit saker lite då och då...och eftersom att vi inte har varken rinnande vatten, el osv så har vi ju absolut inget internett...så det kanske blir lite mobilblogg nån gång. (om det är nån som har smsat mig idag, som jag kanske inte tror. så dissar jag er inte min mobil är på lagning och den mobilen jag har nu alltså min gamla den har också slutat funka så jag har INGEN mobil....)

nu ska jag gå ner och packa lite och lyssna på min jätte braiga spotifylista där jag har lyssnat upp min 5ggr på alla dom bästa låtarna :(
full fart framåt!! hejdå, ha en bra midsommar så kanske jag slänger in ett inlägg ikväll OM jag lyckas få tag i nån mobil(a)


burträsk..och ännu en förlust

sovde i stugan inatt med säll, vi tog några riktigt fina bilder men dom ska jag inte visa här!
det var så jävla varmt igår så vi gick och skulle duscha klockan 3 mitt i natten, och alla som har varit i min stuga dom vet ju att vi inte har rinnande vatten/el eller nått sånt skit så jag och julia duschade i vattnet som kommer direkt från brunnen och det är ju regnvatten som är renat. det var hur skönt som helst och vi blev svala kan jag lova så vi somnade typ direkt när vi la oss igen!
och morgonpigg som hon är så var hon vaken vid typ kvart över 8 och ville ju då att jag skulle kliva upp men alltså jag var död så jag sov till kvart över 10, steg upp och frukost sen for vi hem(a)

jag gick ut med hunden och tvättade håret sen for vi på stan och julia har äntligen köpt sig en bikini!
vi hade match idag och den slutade ju inte som vi ville...vi var 9 st så vi fick ringa in spelare som inte spelat på typ 5år och dom var duktiga! ellen gjorde det bra i mål!:D...godnatt, imorn ska jag och mamma ha en tjejdag, vi ska kanske och äta lunch, handla och bara mysa! älskar dig mamma!


laddade just in bilderna från myggvalla, kommer fler sen!

går inte att beskriva med ord hur mycket du betyder för mig! du är så jävla bra, älskar dig!