veronica maggio!!

igår uppnådde jag mitt mål med denna sommar!! jag var på pdol och såg veronica maggio!!!!
fy fan så bra hon var! jag for dit med emma och lovisa men vi träffade amanda och sofia där och var med dom hela kvällen! vid 1 kom lovisas bror och hämtade oss. somnade vid 3 kanske. det är absolut en av dom top 5 bästa kvällarna denna sommar! tog massa bilder och filmade en massa, men bilderna blev inte så bra eftersom att kameran gick sönder så fick jag ta med mobilen och jaa...den kvallan är inte så bra:(hemma från huvudstaden, (rikare än när jag for)

tog med mig datorn till sthlm men tror ni för de att jag har skrivit nått...sanningen är den att huset vi bodde i hade trådlöst internet men det slutade funka på våran dator så vi har inte kunnat använda datorn faktiskt.

har haft några skönt dagar i huvudstaden, vi var inte borta länge men det räckte och det var skönt att komma bort från skellefteå en stund. men vi hann iaf, stan, grönan, ikea, barkaby outlet. Vi har ätit massa god mat, åka massa tunnelbana och umgåtts med familjen.
faktiskt så shoppade jag inte mycke alls, nästan allting var ju på rea och eftersom att det bor en hel del människor där så var det mesta slut. hittade 2 par skor, 2linnen och köpte lite saker på ikea men det är nog allt, men då har jag ju ist sparat pengar som jag kan använda här hemma ist!
nu ska jag bege mig ut till stugan för middag sedan blir det kanske in till stan igen för häng. (hatar att det regnar...)ska vänta på att ipoden laddar klart sen åker jag.


och idag kom soya hem från mormor och morfar där hon har blivit sjuukt bortskämd!!
(igår fick jag även träffa amanda!!har saknat henna så jävla mke!)

imorgon bär det av till stockholm♥

denna dag har inte varit den bästa i mitt liv:(
for till världens bästa mormor imorse, vi for på vårdcentralen och fick en akuttid kl 13.30. Åkte hem och åt lunch sedan tillbaka till vårdcentralen för att kolla upp min förkylning och mitt öra som jag har haft problem med i snart 3 veckor...i onsdags när jag och sofia skulle till haparanda så slog det lock för örat när när jag satt och åt frukost och det fick jag minsann svar på idag varför det var hela lock, jag hade nämligen en örhängesstopp inne i örat. Den platta delen låg och tryckte mot trummhinnan, därav att jag hade ont. men dom såg också att jag har sår på trumhinnan och att jag har en inflammation i örat, jag fick ännu en till medicin och örondroppar.

Men imorgon ska jag försöka glömma min förkylning och allt annat för att då ska jag och min familj till stockholm, där lblir det grönalund skansen staaaan och lite annat roligt! jag hoppas att det blir kul för att detta är min näst sista vecka som jag är ledig sen väntas det jobb tills skolan börjar om och det känns jävligt...jobbigt:(
nu
ska jag slinga håret, packa och sedan ta ett skönt bad och sedan ska jag äntligen få se tv eftersom att vi sover hemma inatt!


en sådan, fast med röda prickar+galgar+nått till köket och nått mer köpte jag på ikea.

 ♥♥