vad ska man göra när skadan redan är skedd, snälla kom tillbaka

det var ett tag sen jag bloggade nu, idag har jag äntligen iaf varit i skolan! hade kort dag idag så det kändes nästan som att jag skulle kunna göra bort några till lektioner!
hade utvecklingssamtal imorse, det gick bra förutom att jag ligger på gränsen på frånvaron men det är för att jag har varit sjuk så mke på sista tiden:( hoppas bara att jag håller mig frisk nu då, för att imorn är det valborgs och det ska jag spendera med några underbara brudar, med middag och mys.

ikväll vet jag ännu inte vad den bjuder på, men nån brukar ju dra ihop nått iaf! och då är det ju bara vänta och se om man blir inbjuden till den tillställningen ;)
jag lekte lite med webben just, men att visa dom bilderna här då kommer folka att stämma mig för mardrömmar :$ så jag hade tänkt visa vad jag hade på mig idag så jag ska visa de nu hade jag tänkt!

jag hade väl tänkt skriva ett inlägg ikväll också(beroende på vad jag ska göra) men annars får ni ha en bra kväll allihopa!!


 linne, bikbok jacka bikbokokej mörkaste bilden i världen, men....såhär har jag gått omkring idag, jeansen är från hm

lyssna på denna låt!! (det är inspelat) :D

carpe diem

idag mår jag lite bättre, alltså det är långt ifrån bra men alltså det går inte att jämföra med i söndags/lördags för då trodde jag att jag skulle avlida....idga har jag kunnat äta en macka med tomat och aromat!

har legat i sängen nästan hela dagen och sertt bb, tror inte det blir skola imorn, vill men jag vågar inte chansa faktiskt :(
ska gå upp och hämta vattenmelon nu eller apelsin vi får se, uppdaterar nog lite mer ikväll eller imorgon. vi hörs hejdå


vattenparasiten....

i lördags natt blev jag smittad av vattenparasiten...
när jag vaknade vid fyra tiden hade jag 40.2 i feber och det känndes som att jag skulle dö, gårdagen var bland det värsta jag har varit med om, låg i sängen hela dagen, och när det var dax att resa sig upp var jag tvungen att ha hjälp, jag orkade knappt stå på mina egna ben.
idag känns det lite bättre, men om jag har detta länge jadu då vet jag inte vad jag ska göra, för att det är SÅÅ jobbigt !!

jag ska ta och vila ett tag nu för nu har jag suttit upp i typ 7 min och är HELT slut!, vi hörs sen puss


iluvrichel loves you