julen 2013

 
Julen har passerat även detta år, julen har varit helt okej enligt mig. Jag har saknat  min bästa vän, saknar mamma varje dag och extra mycket såhär under storhelger.... men känner också att jag har jobbat lite för mycket för att kunna njuta av julen. Nu börjar vi blicka framåt mot sommaren, och gud vad jag längtar!
I lördags hade jag en väldigt trevlig kväll hemma hos Hanna med henne och Maja. Det började med pizza och hockey, sedan blev det lite alkohol och sedan utgång, mycket trevligt!
Känner mig mer och mer redo att fira in det nya året, tror att 2014 kommer att bli ett bra år, även fast jag under 2013 har gjort saker jag aldrig mer kommer att få göra, saker som är helt oförglömliga. Hoppas alla får en trevlig nyårs, och GOTT NYTT ÅR!!
 
Nu ska jag gå ner och klä mig lite, jobbar bara ett kortpass idag och sedan blir det hem och börja prova nagellack och kläder till imorgon! Ha en bra dag...
 
 
 

Juldagen

Ännu en dag av julhelgen har passerat, har varit och kollat mellandagsrean på Elgiganten, och även hunnit jobba.
Kom hem efter jobbet och har fan  halva släkten här, 25 pers typ... Men det är jättejätte roligt att träffa dom för det är inte så ofta man hinner träffa allihop!
Nu ligger jag och Alva i sägen och ser paradise julspecial, snart sova.
Imorgon är det mycket på schemat, rean, hockeyn och jobb!!
GodnattJulafton

Nu är julafton över för denna gång, har fått många fina presenter. Inte så roliga julklappar men eftersom att jag bara hade önskat mig "flytta hemifrån" grejer.
Fick en brödrost, dammsuga, våffeljärn, vattenkokare, mackjärn, pengar, presentkort sen var det nått mer men minns inte vad det var, haha..
Har även jobbat idag 7-17, den lugnaste dagen jag jobbat någonsin! Men på något sätt var det mysigt att jobba julafton, hade tagit på mig klänning, strupbyxor och även satt lite smink i ansiktet. Kände mig fin för fösta gången på jobbet, mycket mysigt!
 
Ska snart ta och skjutsa hem min kära släkt och sedan blir det nog att se en film med Alva på hennes nya dator, bortskämda unge...
Näe nu är det tid att avrunda detta inlägg, hoppas alla får bra mellandagarn. God natt!!