Tankar

Tänker ofta att varför just jag har fått detta liv? Varför har just jag fått ha dom absolut underbaraste vännerna, men också varför har jag fått gå igenom allt jag gjort även fast jag bara levt 19 år...
Då får man höra hur andra människor har det, och hur mycket andra folk har fått gå igenom. Ibland uppskattar jag inte livet så mycket? Samtidigt som jag tycker att mitt liv suger!
Alla människor skulle ju vilja bada i pengar, ha dom bästa vännerna, en familj som bryr sig i alla lägen och allt det där lyxliv som vissa människor faktiskt har.
Jag har en underbar familj, vi har haft våra tvistar men jag har på sista 3 veckorna insett hur sjukt fina alla i min familj faktiskt är. Jag har världens absolut bästa pappa innerst inne, vem har en lillasyster som ställer upp till 100% som ändå bara är 11år? En mormor och morfar som gör ALLT för att deras barnbarn ska få ha det bra.

Just nu är jag i en svacka i mitt liv, men de är då man måste tänka på allt positivt.. även om det är svårt!
En sista sak, Julia jag vet att du läser min blogg emellanåt. Du är underbar, jag älskar dig från botten av mitt hjärta men jag tycker att det är hög tid att komma hem nu, saknar dig!!
 
 
 

Allt eller inget

Efter 5 lediga dagar så stod väckaren på 05.50, klev upp 06.20!
Gick hyfsat att jobba, åkte sedan skridskor med Maja och Jenny. Sen blev det tatung till middag med dessa två brudar, mår dock inte bra nu så vet inte riktigt vad jag fick för mat...
Sittplats med Jenny på hockey, lulekross och de gillar vi!
Sett paradise hos Lovisa, provade pappas bil som han har hemma och började tänka... det ska man aldrig göra! Mitt huvud exploderar och jag vet inte vilket ben jag ska stå på, vill göra allt och ingenting just nu!
Nu ska jag iallafall sova, godnattMin helg

Då var helgen över och det är återigen måndag, ledig även idag för att imorgon börja på några extrema dagar. Jobbar 9 dagar i sträck nu framöver och nu har jag varit ledig i 4 dagar så jag vet väl knappt hur man gör på jobbet längre..
Tänkte dra en snabb sammanfattning av helgen, i fredags var det fest, en fest vi planerat ganska länge för våran kära Jenny som är hemma på besök. Vi var först hos mig, sedan blev hon kidnappad och körd till A-torp med en halsduk över ögonen. Dit vi andra hade kommit och även Jennys klasskompisar var där, det blev en succé och kvällen blev lyckad!
I Lördags kollade jag innebandy, lagade mat och umgicks med några härliga tjejer från jobbet. Det slutade med utgång tillsammans med Hanna, vi gick på verandan där jag inte kände mig allt för bekväm, träffade typ 3 personer på kvällen som jag kände... Men hade en riktigt trevlig kväll som avslutades vid 05, då jag la mig i sängen.
Igår blev det skridskopremiär, riktigt roligt måste jag säga. Saknar verkligen hockeyn... Idag blir det en sväng på stan och sedan biboköp som har januari-rea. Efter middagen är det lägenhetsvisning och ikväll är det PH med Lovisa och eventuellt Maja.
Ha en bra dag, puss och kram!