Tankar

Tänker ofta att varför just jag har fått detta liv? Varför har just jag fått ha dom absolut underbaraste vännerna, men också varför har jag fått gå igenom allt jag gjort även fast jag bara levt 19 år...
Då får man höra hur andra människor har det, och hur mycket andra folk har fått gå igenom. Ibland uppskattar jag inte livet så mycket? Samtidigt som jag tycker att mitt liv suger!
Alla människor skulle ju vilja bada i pengar, ha dom bästa vännerna, en familj som bryr sig i alla lägen och allt det där lyxliv som vissa människor faktiskt har.
Jag har en underbar familj, vi har haft våra tvistar men jag har på sista 3 veckorna insett hur sjukt fina alla i min familj faktiskt är. Jag har världens absolut bästa pappa innerst inne, vem har en lillasyster som ställer upp till 100% som ändå bara är 11år? En mormor och morfar som gör ALLT för att deras barnbarn ska få ha det bra.

Just nu är jag i en svacka i mitt liv, men de är då man måste tänka på allt positivt.. även om det är svårt!
En sista sak, Julia jag vet att du läser min blogg emellanåt. Du är underbar, jag älskar dig från botten av mitt hjärta men jag tycker att det är hög tid att komma hem nu, saknar dig!!
 
 
 


Kommentarer
Postat av: Julia

Oj vilket fint inlägg <3
Matilda, du ska bara veta vilken fin människa du är! Ta åt dig och tro på dig själv, det är fler än jag som tycker det! Vad hade exempelvis Alva gjort utan dig? Hon tycker om dig exakt lika mycket som du tycker om henne, du är några år äldre än henne så jag tror att hon ser upp till dig väldigt mycket. Bara en sån sak ska man ta åt sig av och vara stolt över! Ingen av er skulle klara er utan varandra, ni har så mycket gemenast och gått igenom så mycket ihop, ni kompliterar varandra på ett bra sätt, trots åldersskillnaden.

Det är bra att stanna av ibland och verkligen inse allt positivt som ändå finns runt omkring en, och man ska aldrig jämföra sig med andra för man glädjs liks alltid åt olika saker. Vissa uppskattar vissa grejer mer än andra och tvärt om, att jämföra sig med andra är det värsta man kan göra. Så sluta med det!

Du pratar ofta om hur mycket du tycker att jag har ställt upp för dig, hur mycket jag hjälpt och stöttat dig, mm. Men du ska veta att du betyder precis lika mycket för mig som du tycker att jag betyder för dig!
Vi har hjälpt och stöttar varandra precis lika mycket, enda skillnaden är att det har handlat om olika saker. Det spelar ingen roll vad man är ledsen över, är man ledsen så behöver man i de flesta fallen stöd och råd och det är vad du har hjälpt mig med, och bara vetskapen om att du alltid finns där för mig, oavsett hur långt ifrån varandra vi är, den är obeskrivlig. Så som nu, avstånd är bara en siffra, det finns alltid vägar att kommunikasera på.

Du minns exempelvis den där perioden när jag var extremt nere, då jag verkligen inte var mig själv för jag mådde för dåligt, det kändes som att jag hade tappat hela mig, min personlighet, mitt allt. Men så småningom började jag må bättre och bättre och nu mår jag jättebra igen. Det var en stor del tack vare dig som jag är den jag är idag.

Jag är bara betydligt sämre än dig på att berätta hur mycket du betyder, för jag vet att du vet det ändå, eller jag hoppas i alla fall det.

Hur hade jag nu tänkt avrunda detta?
Jo, jag vill bara säga: tack för att du finns!

Jag saknar dig. Vi har aldrig någonsin varit ifrån varandra så här länge, men det tror jag bara ha gjort oss starkare. Nu är det mindre än en månad kvar tills vi ses igen, det känns bra! Ha det så bra fram tills dess älskade vän.

2014-01-30 @ 04:47:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: