Tankar

Tänker ofta att varför just jag har fått detta liv? Varför har just jag fått ha dom absolut underbaraste vännerna, men också varför har jag fått gå igenom allt jag gjort även fast jag bara levt 19 år...
Då får man höra hur andra människor har det, och hur mycket andra folk har fått gå igenom. Ibland uppskattar jag inte livet så mycket? Samtidigt som jag tycker att mitt liv suger!
Alla människor skulle ju vilja bada i pengar, ha dom bästa vännerna, en familj som bryr sig i alla lägen och allt det där lyxliv som vissa människor faktiskt har.
Jag har en underbar familj, vi har haft våra tvistar men jag har på sista 3 veckorna insett hur sjukt fina alla i min familj faktiskt är. Jag har världens absolut bästa pappa innerst inne, vem har en lillasyster som ställer upp till 100% som ändå bara är 11år? En mormor och morfar som gör ALLT för att deras barnbarn ska få ha det bra.

Just nu är jag i en svacka i mitt liv, men de är då man måste tänka på allt positivt.. även om det är svårt!
En sista sak, Julia jag vet att du läser min blogg emellanåt. Du är underbar, jag älskar dig från botten av mitt hjärta men jag tycker att det är hög tid att komma hem nu, saknar dig!!